Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (3.30 secunde)
Preturile anuntate de hoteluri si pensiuni vor practica pentru Sarbatorile de iarna din acest an preturi apropiate de cele din 2005, aceeasi tendinta fiind remarcata si in cazul excursiilor externe, potrivit reprezentantilor agentiilor de turism prezente la Targul International de Turism (ITB), organizat la Romexpo.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Daragus Attila, crede ca aproximativ 30% din pensiunile inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Turism nu corespund normelor UE privind dotarea bucatariilor, astfel ca ele vor fi inchise sau vor lucra "la negru".
Autoritatile mai incearca o data sa reabiliteze turismul romanesc. In acest sens, Guvernul a initiat elaborarea unui Master Plan pentru Dezvoltarea Turismului, document de referinta menit sa nu ramana o simpla strategie, cum aprecia Radu Berceanu.
Daca vreti sa va petreceti sarbatorile de Paste intr-una dintre statiunile din Romania sau din strainatate, trebuie sa va grabiti cu rezervarile.
Cei mai multi romani care au plecat in vacanta de 1 Mai au ales sa-si petreaca zilele libere pe litoralul si in statiunile montane romanesti, numarul turistiilor fiind cu 25% mai mare decat anul trecut.
Afacerile fratilor Micula pe litoralul constantean nu fac altceva decat sa alunge clientii si sa dea un nume prost turismului romanesc, precum si celorlalti hotelieri.
Bucurestiul va gazdui, in zilele de 24 si 25 mai, intalnirea bianuala a Asociatiei Agentiilor de Turism si Tour-operatorilor din cadrul UE (ECTAA), la care vor participa circa 100 de directori din statele membre, plus Turcia.
Proiectul mentionat este implementat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Centrul Italian pentru Studii Avansate in Turism si Promovare Turistica, Camera de Comert si Industrie a Bulgariei, Institutul National de Cercetare in Turism (Bulgaria), Institutul de Studii in Turism (Malta), Uniunea Profesorilor din Malta (Malta), Federalberghi, Uniunea Italiana a Muncii, Asociatia Transnationala pentru Formare si Mobilitate Profesionala-Bucuresti, Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea Ovidius Constanta, Centrul pentru Formare si Mobilitate Profesionala al Republicii Slovenia, Sindicatul Lucratorilor din Sectorul Ospitalitatii si Turismului (Slovenia).
Agentiile de turism va intampina cu reduceri de pret. Astfel, cei care s-au hotarat in ultimul moment sa plece in vacanta au sansa de a primi reduceri de aproximativ 20% din valoarea biletului.
Autoritatile din domeniul turismului deschid in mod oficial, joi, de 1 Mai, turismul estival romanesc mizand pe o crestere a acestuia in 2008 cu 12-15% fata de anul precedent."Sunt optimist in ceea ce priveste sezonul estival 2008.
Romsilva a realizat, datorita sistemului de rezervare on-line a cabanelor, circa 100.000 de euro in doar trei saptamani, pana in prezent fiind incheiate contracte cu 28 de agentii de turism, pentru 60 de cabane din cele 205 administrate, sustine director Cristian Apostol."De la 1 mai, cand a devenit functional sistemul de rezervare on-line, incasarile din silvoturism au ajuns la circa 100.000 de euro, fata de 250.000 de euro realizate anul trecut doar din silvoturism.
Preturile mai mici, dar si conditiile mai bune, i-au determinat pe tinerii galateni sa-si petreaca vacantele din aceasta vara in strainatate. ... Acestea au fost cerintele celor care au apelat la serviciile operatorilor de turism din oras.
*Investitia se ridica la circa 15 milioane de euro Aba Turism SRL Oradea a anuntat, ieri, semnarea contractului de franciza si inceperea investitiei pentru constructia celui mai modern hotel de 3 stele superior din Oradea, care face parte din lantul hotelier american Ramada.
Din ce în ce mai multi doljeni apeleaza la serviciile oferite de agentiile de turism.
Cu o conducere noua, impusa acum o luna de ministrul Turismului, SC Litoral S. ... 2009, aceasta agentie de turism nu a reusit sa incheie nici macar un singur contract cu vreun turist ratacit, declarand o cifra de afaceri 0 (zero).
Postul tau e in pericol sa dispara? ... Conform Glassdoor, multe dintre joburile de acum vor fi in curand complet automatizate, iar cei care isi fac planuri pentru o cariera ar trebui sa tina cont de acest aspect, pentru a nu alege un job fara viitor.
Prioritatile asumate de catre actualul Guvern al Romaniei prin Programul de Guvernare reprezinta si obiectivele pe care mi le-am propus in mandatul meu de Ministru Delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.
Primul serviciu pentru cei care nu au timp sa caute printre miile de oferte de vacante. Cum sa castigi timp, bani si "mai multa" vacanta.
Incepand cu 2014, Pastele in Cipru si Israel au inceput sa prezinte interes pentru turistii romani, iar anul acesta este vizata o crestere de peste 30% in numarul turistilor, conform datelor Paralela 45.
Turismul trebuie sa fie o prioritate nationala pentru Romania. ... Turismul balnear este singura forma de turism care se bazeaza pe un potential practic inepuizabil. ... Infiintarea unei institutii europene pentru pregatirea profesionistilor in turism ar creste in mod absolut nivelul de pregatire al fortei de munca din acest sector important.
google-analytics.com